Мама и татко отнового правят и мога да чуя техните крясъци през тънките почти като хартия стени, които нашата къща има. Те все още са с впечатлението, че ако си крещят на долния етаж аз няма да мога да ги чуя. Тъжно за мен и за тях е, че мога да чуя всяка дума кристално ясно.

Но това е каквото правят. Те спорят до точка, до която искат да оскубят косата на другия и след това отиват в стаята си. По – късно всъщност баща ми отива да спи в стаята за гости, от която се измъква всяка сутрин преди да отида на училище.

Той си мисли, че не знам, но аз знам.

Знам, че нещата са зле между родителите ми, но те никога няма да се оставят един друг. Те се крайно упорити. Взела съм това от тях, ината имам предвид, но наистина се надявам никога да не съм в ситуация като тяхната.

Въпреки че не трябва да се притеснявам, че ще открия някой, който обичам и след това да свърша мразейки го, защото момчето, което обичам никога няма да ме заобича. Той е твърде зает да е влюбен в Ники курвата.

О, изчакайте, позволете ми да се върнем назад и да ви разкажа точно защо Ники е курва.

Никол Андреа Бишоп, тоест причината зад всяко лошо нещо в живота ми, е моята бивша най – добра приятелка и заместник капитан на танцовия отбор. Познавам я от детската градината, когато всичко беше дъги и пеперудки и споделянето на чаша желе означаваше, че сме най – добри приятелки. Вярно, това е каквото Ники и аз бяхме преди десет години.

Тогава гимназията дойде и я превърна в изчадие на Сатаната.

Момичето, което сплиташе косата ми, защото аз бях физически неспособна да го правя, си отиде. Момичето което стоеше с мен будно цяла нощ, помагайки ми да се подготвя за кошмара, който беше контролното ми по френски в прогимназията, си отиде. Момичето, което вечеряше със семейството ми всяка събота вечер преди да започнем със седмичния си маратон на “Момичетата Гилмор” си тръгна.

По времето, когато първи курс  свърши тя  се превърна във въплащение на Реджина Джордж и аз бях досадна муха, която продължаваше да кръжи около нея. Борих се, за да запазя нашето приятелство живо, аз наистина го правех, но имаше прекалено много, за да може егото ми да го понесе.

Това е частта, където ви казвам, че бях дебела. О, и когато казвам дебела нямам предвид вида дебелина, при която  можеш да носиш прилепнали дънки и изрязани потници и все още да откриваш в себе си тези малко допълнителни килограми.

Тежах 89 килограма, които бяха повече от теглото на майка ми и баща ми заедно и може би на цялата гимназия “Ебрахам Линкълн”. Бях момичето, което носи анцузи и суичъри със своите “Конвърс”. Но преди да започнете да ме съжалявате, нека да ви кажа, че никога не съм се притеснявах за теглото си и бях окей с него. Не спазвах диети, не правех упражнения (за разочарование на майка ми). Ядях каквото исках и си стоях вкъщи гледайки “Клюкарката” на лаптопа ми и в училище бях игнорирана, не тормозена, но игнорирана.

Тогава Никол се присъедини към отбора по танци и изведнъж всички ме намразиха.

 Можех да чуя освиркванията и тихите (добре, не толкова тихите) шепнения, докато Никол и аз се разминем.

-         Какво прави горещата Никол Андреа Бишоп с момиче като нея?

 

-         Защо Никол не се отърве от  допълнителната тежест?

Да, това беше весело.

-          Как дебелата Теси е изнудила Никол да стане ѝ приятелка?

Достатъчно е да кажа, че Никол осъзна, че аз вредя на нейната репутация. Та, след месеци на избягване на обажданията ми и на “нямане време” да излезе с мен, тя го направи ясно, че я дразня и не може да съм ѝ приятелка повече.

Преглътнах гордостта си и се съгласих. Просто десет години на приятелство отидох в канала, защото най – добрата ми приятелка е прекалено голяма страхливка, за да се изправи пред хората, които поставяха на въпрос нашето приятелство.

Сега, ако беше останала страхливка бих била окей, но тя реши, че един огромен пламък не е достатъчен и се нуждае да стане мега кучка.

Каквото и направи.

Докато аз се върнах във втори курс с 22 килограма по – лека, тя се върна с гадже. Не просто някакво гадже, тя се върна като гадже на момчето, в което съм влюбена, откакто бях на осем.

Джейсън “Джей” Стоун беше първото момче, което някога ми е давало цветя. Добре де, ако броите грубо откъснато глухарче за цвете. Той направи това, когато бяхме в трети клас и аз дойдох в училище носейки любима си панделка. Той ми каза, че съм хубава и това беше – бях влюбена. С течение на времето станахме добри приятели. Добре де, той ми беше добър приятел. Аз просто оставах с вързан език в негово присъствие. Той беше вашето типично американско момче с руса коса, сини очи и бейзболен произход. Обаче като добавих килограми към тялото си станах срамежлива за моето сдружаване с него. Бях дебела и понесена от пре – пубертетската неловкост. Нека просто да кажем, че не бях тип момиче, което заслужава да прекарва време с Джей Стоун и се дистанцирах от него.

Никол знаеше напълно как се чувствам за него. Тя дори ме окуражаваше да го попитам да излезем, защото твърдеше, че той е влюбен в мен, дори с дебелината ми.

Да, не благодаря.

Та, по време на лятото преди втори курс, докато бях заета да работя по отстраняването на теглото ми, осъзнах, че може би тази година вече ще имам шанс най – накрая да съм някой, който да може да флиртува с Джей Стоун.

Бях грубо събудена.

Първият път, когато видях Джей след това лято беше в училищния коридор преди звънеца за първия час. Носех моите най – нови дънки на “Жизел”, “Forever 21” потник и след гледане на клипче в Ютуб , бях вързала моята руса коса в перфектна висока опашка и  гримът ми беше умело сложен. Всъщност той  скоро се разтече по лицето ми, когато го видях. Езикът му беше в гърлото на моята най – добра, извинете ме, бивша най – добра приятелка. Ако бях яла нещо, със сигурност щях да го повърна. Почувствах се  отвратена и предадена, и да не споменавам, че всичките ми мечти и надежди заедно със сърцето ми бяха просто разбити.

Изгубих Джей Стоун заради бившата си най – добра приятелка и тя ми го натри в лицето. Това беше сякаш цялото отслабване не означаваше нищо за тях. Все още бях дебелата Теси и все още не заслужавах тяхната доброта.

 

Та, тук съм две години по – късно, последна година, втората седмица от началото на училище, седейки вкъщи през събота вечер и столквах любовта на живота си във Фейсбук.

Бях в профила му, който е пълен с постове от гаджето му, която се наричаше Никол Стоун.

Ъхх, мисля, че ще повърна след малко.

Профилната му е на тях двамата на плажа. Той я е вдигнал и я целуваше по главата, докато тя се е ухилила (доста злобно, ако ме питате) към камерата.

О, просто ме убийте вече.

Опитах да игнорирам различните снимки на Никол като отидох при неговите снимки, сърцето ми се разбива всеки път на новата. Той е толкова перфектен, толкова красив с неговата рошава руса коса, океанско сини очи и перфектна усмивка. Трапчинките на бузите му, луничките по носа му, тези остри скули….

Аз съм такава загубена работа. Той не би ме погледнал, защото е прекалено зает да разменя слюнка с шибаната Никол Андреа Бишоп.

Те са перфектна двойка. От тези, които най – вероятно ще са номинирани за крал и кралица на бала. Типът, който биха се омъжили евентуално някой ден, защото изглеждат сякаш са толкова влюбени един в друг. Защо не може да види колко гадна е тя? Как може да е сляп за всичките й недостатъци?

О, чакай, сетих се. Зъбите излизат само, когато аз съм наоколо, а около него тя е перфектен малък ангел. Джей винаги ще излезе от пътя си, за да ми каже здравей и винаги, когато имаме един и същ час ще предложи да носи учебниците ми. Очевидно е, че аз никога няма да приема, защото Никол винаги е на няколко крачки с огън излизащ от ноздри ѝ. Тя наистина е нестабилна, нали?

Презаредих профила му няколко пъти, докато не видях пост, който буквално ме накара да хвърля лаптопа си на петдесет крачки.

“Идвам си вкъщи, братко ;) По – добре ми направи убийствено парти, Джей Джей. “

Този пост е от Кол Стоун.

О, по дяволите, не.

Кол е доведения брат на Джей и единствения човек, освен Никол, който изглежда има необоснована омраза към мен.

Той ме тормозеше безмилостно през основното училище и прогимназията, обаче беше пратен във воeнно училище в първи курс.

И сега той се връщаше.

Кол е чудовище, пръстъпник и той…

О, Боже. Сега има двама от тях! По някакъв усукан начин Кол и Никол ( те дори имат римуващи се имена!) са свързани и сега те ще комбинират техните дяволски сили, за да ме направят нещастна.

Преглътнах и затворих лаптопа си, оставяйки го настрана.

О, жесток свят.

Някой горе трябва наистина да ме мрази, нали?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Това беше пролога, надявам се историята да ви е заинтригувала, моля, ако споделете мнение !

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“, за да използвате този уебсайт

Научете повече Приемам