Платинено дълга руса коса  бе вързана на стегната конска опашка.. Перфектна очна линия се постави върху клепачите .. Подчерта прекрасните сини очи с бял молив.. Завърши с безцветен гланц, за блясък .. Бял потник, сиви скъсани дънки и черни високи токчета и черно кожено яке  бе изборът и за вечерта ..  Когато бе вече готова, прибра в малка черна чантичка пари , ключове и телефона и излезе.. Качи се в черното БМВ и потегли с 120км/ч. към най-близкия бар. Тя отиваше на лов за поредната си жертва. 
Веднага щом пристигна още на паркинга, всички погледи бяха приковани в нея.. Знаеше това, знаеше как действа на мъжете.. Всички мъже си мечтаеха да я имат, дори и за една  вечер.. Това бе желанието на всеки един.. Жените я мразеха.. И как ли не биха. Та тя е самото съвършенство. Изглеждаше като богиня.. Тя бе богиня.. Имаше малко късметлии, които можеха да се похвалят с факта, че Пери Едуардс е била в леглото им. 
Говореше се много за нея, всякакви слухове.. Част от тях верни, други не .. Но на нея не и пукаше.. Вече не! Не и след Него.. Не и след този, който и бе дал всичко и ей така с лекота си го взе след това.. Не и след този на когото тя бе дала всичко..Той бе първият мъж в живота й. Той бе първият й във всяко едно отношение.. Той бе този, който я извади от дъното и той бе този, заради когото тя беше това, което е днес.. След него тя си обеща повече да не обича. Обеща си повече да не позволява да и пука. И го постигна. Да , той я бе сринал, но и благодарение на него тя се изгради отново.. Сега тя си играеше, сега тя бе тази, която залъгваше и след това си тръгваше с гордо вдигната глава и с котешка походка.
Още щом влезе и седна на бара и си поръча водка, започнаха коментарите по неин адрес.. Злобните от страна на завистливите жени, които не можеха да понесат колко перфектна бе тя. 
Няколко куражлии си опитаха късмета си да я опитат.. Но без успех.. Тя подбираше жертвите си.. Когато за пореден път оглеждаше територията и преценяваше дали има смисъл да стои още тук, вниманието и бе привлечено от един млад привлекателен мъж.. Той тъкмо бе влязъл в бара и бавно се приближаваше към нея. И това бе само в нейна полза. Още щом влезе,той привлече нейното внимание, както тя бе привлякла неговото. 
В изгарящите му кафяви очи, играеха огънчета.. Изпиваше я само с поглед, огледа я от главата до пети. Тя огледа него също.. Прилежно вдигната на перчем кафява коса, ехидна палава усмивка играеше на лицето му. Прекрасен скъп мъжки парфюм нахлу в ноздрите и .. Хареса и.. Да, той определено щеше да бъде следващата жертва.
Не губеше време, щом той я достигна веднага я заговори. Хвана ръката, целуна я и погали нежно бузата и. 
-Здравей, красавице! Какво прави такова прекрасно съвършенство на такова място?-попита я той с широка усмивка показвайки два реда перфектни бели зъби.
-Здравей, красавецо! Бих попитала същото за теб?!- подсмихна се Пери. Получи същото в отговор. Кратка, но не и неловка тишина се намести между тях.
Щом тя се изправи обличайки се , но той я спря. Погледна го въпросително, преструвайки се, че не е доволна от това.
-Прибираш ли се? Толкова рано?- попита той, повдигайки лявата си вежда.
-Зависи.. Нещо по интересно ли предлагаш?- Пери го попита, приближавайки се към него. Младият мъж се възползва от това нейно действие и я целуна. Играеше смело, това определено и хареса. 
Страстна целувка, изпълнена с желание. Езиците им се преплетоха, борейки се за надмощие.. Нито един от тях не се предаде.. Щом тя се отдръпна, той я притегли към себе си, обърна я с гръб и я прегърна я доближавайки я още повече до себе си и засмука нежно врата и.. Пери се усмихна и се възползва от възможността, започвайки да се отърква в пениса му.. 
-Не, не, все още не скъпа.-  прошепна със секси тон в ухото и.. Дясната мму ръка си проправи път, под панталоните и , достигайки целта си.. Когато докосна клиторът и, тя леко забърза дишането си-Е, ще тръгваме ли?
- Води ме, беб! 
И тръгнаха..
*********


Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“, за да използвате този уебсайт

Научете повече Приемам