Разсекретен архив на „Спейс Травъл" от 8-ма космическа експедиция "Отвъд хоризонта"

Тук е командир Андра Коар, главнокомандващ на изследователски междугалактически транспортер. Предавам доклада за ден сто двадесет и четвърти от началото на мисията до главната централа на „Спейс Травъл" на Земята. Обобщавам, че екипажът се намира в добро физическо и психическо състояние, след като преди два земни дни се превърнахме в първия успешно преминал такъв отвъд Слънчевата система. Оттогава постепенно навлизаме в дълбокия космос със стремежа да концентрираме изцяло вниманието си върху следващата основна цел на човечеството, а именно установяване на контакт с други форми на живот в Млечния път и изучаване на потенциални планети за колонизиране с условия, доближаващи се до тези, характерни за небесните тела от нашата група.

Изразявам увереност, че вече са направени първите ключови стъпки към разширяването на човешкия кръгозор към непознатото и се осланям на обнадеждаващите, макар и все още оскъдни, данни, обработени от космическите учени на борда на транспортера. Те посочват, че макар и да предстоят подробни изследвания отблизо в следващите месеци и все още е рано да се правят крайни заключения, групата от открити астрономически обекти е забележителна. Съобщавам, че сме в процес на изготвяне нагледна карта за местоположението на далечните планети и звезди, като в нея вече са отбелязани няколко, които предстоят да бъдат именувани. Бъдещите планове на космическите ни изследователи включват взимане на проби от почвата, изучаване на климата и построяване на подвижни временни станции на част от достъпните небесни тела.

Според статистически изчисления, направени на базата на количеството нова информация за откритията, молим 8-мата експедиция "Отвъд хоризонта" да бъде удължена. Предвиждаме екипажът ни да продължи изследванията си още поне сто земни дни. По повод на изразеното от „Спейс Травъл" притеснение от съображения на сигурност за прекаленото натоварване, на което ще бъдат подложени както техниката, така и самите хора и съпътстващите ги андроиди поради удължаването на експедицията, открито заявявам от името на подчинените си на борда, че всички са напълно мотивирани да изпълнят мисията си докрай и ще се постараят да се върнат обратно на Земята безпроблемно, след като съберат достатъчно данни за новооткритите небесни тела.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“, за да използвате този уебсайт

Научете повече Приемам