! ВниманиЕ !

Тази история НЕ промотира токсичните връзки, НИТО ги романтизира.

Не съм от хората, които смятат сексуалният и менталният тормоз за задължителна част от връзката, с която просто трябва да се съгласиш. Защото не е такава. И това не е любов. 

С написването на ❝ THE COLLECTION OF HEARTS OF THE HEARTLESS GIRL ❞ се надявам да покажа анти–романтизирана версия, да дам моята истина за токсичните връзки. Добавих лека фентъзи нотка, на която може да се погледне, като на една голяма метафора. Зависи само от Вас, Читателят. 

Гледната точка, която използвам е неутрална, но в повечето време се усеща, че е съсредоточена върху главният мъжки герой. Може самите описания да ви се сторят красиви, но в този вид връзки няма нищо такова. Красотата е просто поредната илюзия.

На смъртта на някой от героите ( всички ❝ мъртви ❞ ) може да се гледа по два начина – буквален и метафоричен. Отново всичко зависи само от Вас, Читателят. 

В ❝ THE COLLECTION OF HEARTS OF THE HEARTLESS GIRL ❞ думите, които пиша не са едностранни. Четете внимателно за да усетите какво наистина казват. Много е възможно всеки от Вас да открие нещо различно, но това е наред. Виждаме само това, което ни се иска да видим.

Не ми трябва мнение за корицата, нито за граматиката ми. За мен самата книга е най–важната част, но знам, че и останалата част ( корица, редакция и етс ) е също важно задължение за да е един проект финализиран. Имайте едно наум, че не съм професионален редактор, а писател на свободна практика. Нито пък имам парите да си наема такъв, но се старая, доколкото мога. Това е Wattpad, a не издателска къща.

Написах и публикувах този проект за да изкарам тази идея от главата си. Историята им просто искаше да излезе на бял свят. Това да споделя ❝ THE COLLECTION OF HEARTS OF THE HEARTLESS GIRL ❞ с хора, които могат да я намерят за интересна е огромен плюс.

Да, най–вероятно ще има грешки – граматически, времеви или/и смислови, но не са направени с цел и не са фрапантни (надявам се). Всички правим грешки и това само може да ни научи на нещо. Ако намерите такива и Ви дразнят твърде много се чувствайте свободни да ми ги посочите на Лично Съобщение, или просто спрете да четете нататък. Изборът е само и единствено ваш. 

Очаквам вашето мнение и/или конструктивна критика към ❝ THE COLLECTION OF HEARTS OF THE HEARTLESS GIRL ❞.

Допълнителни Предупреждения : Кръв, Кръв и Кръв. Насилие. Това, че е отбелязана, като Mature би трябвало да Ви говори нещо.

Не се залъгвайте, че ще има щастлив край. Повече няма да издавам.

Пуснете си любимата Ви аngsty музика и се пригответе да навлезете малко, по–малко в предоставеният Ви от мен свят. Надявам се престоят не само да Ви допадне, но и да Ви замисли.

Приятно четене!

 

xoxo, Gigi L. Roggers

 

 

!Всички права над книгата ❝ THE COLLECTION OF HEARTS OF THE HEARTLESS GIRL ❞ принадлежат на авторът ( GigiLRoggers ). Всяко взаимстване на целият текст или част от него, под каквато и да било форма без авторско разрешение е плагиатство и ще бъде наказано, според ❝ Закон за авторското право и сродните му права !

C O P Y R I G H T 2 0 1 7©

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“, за да използвате този уебсайт

Научете повече Приемам